Om os

 

Professor Hanne Albert er en af de førende forskere i verden indenfor rygsmerter og Modic forandringer og går under kælenavnet "The Queen of Modic".

Hanne Albert er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, har en Master i Public Health, én Ph.D. i sundhedsvidenskab og er Professor på RUSH University i Chicago.

Hanne Albert har de sidste 21 år forsket i Modic forandringer, hun har fået flere priser for sit forskningsarbejde, og hun har fået stor international anerkendelse for sit banebrydende arbejde. 

Hanne Alberts forskningsfokus har været og er stadig på årsagerne til Modic forandringer og, hvordan man mest effektivt kan behandle patienter der lider af rygsmerter pga. denne sygdom.

Hendes forskningsarbejde med som bygger på antibiotikabehandling til Modic forandringer er så epokegørende, at det af flere førende kiruger er blevet nævnt som baggrund for en mulig Nobelpris.

I de sidste 22 år har Hanne Albert rådgivet og behandlet ca. 2.600 patienter med Modic forandringer.

 

Nedenstående ses billeder fra klinikken

 

 

 

 

 

Siden er sidst opdateret 15 08-2022

 
 
  

 Tag testen og find ud af om du har modicforandringer!

Svarede du ja på mere end 3 spørgsmålene i testen? Så har du muligvis Modic-forandringer. Send din CD med din MR-scanning, samt en kort sygdomsbeskrivelse med navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. MR-scanningen skal højst være 12 måneder gammel for at vi kan lave en kvalificeret vurdering. (Vurderingen er gratis)

Læg det i en boblekuvert og send det hele til Modicklinikken, Jernbanegade 4, 3 sal, 5000 Odense C.

Når vi har evalueret din MR-scanning og sygdomshistorie så ringer vi tilbage og fortæller fortæller om hvilken type af Modic forandringer som du har, og om du har Modic forandringer.