Priser


Du er velkommen til at sende en MR-scanning sammen med sygdomsbeskrivelse for at få afdækket hvilken type af Modic forandringer som du har og dette er  - Gratis
 
Hvis du gennemgår et fuldt behandlingsprogram for bakterielle Modic forandringer (inclusiv den første information/konsultations dag) så tager vi dig "under vores vinger" i 2 år fra start til slut, dette koster 6.900 kr
 
Hvis du kun ønsker 1/2 dags konsultation/informations gennemgang hvor vi gennemgår din MR-scanning og forklarer de forskellige fund.
Gennemgår hvorfor Modic forandringer giver smerter, hvordan sygdomsprocessen er fra en rask ryg til man har udviklet Modic forandirnger. Helbredelsesprocessn af Modic forandringer, hvordan adfærden skal være for at have den bedste helbredelse proces. Desuden laver vi en grundig fysisk undersøgelse for at bekræfte diagnosen, og undersøge om der er andre årsager til smerterne.
 
 
Dette koster 3200 kr
 
Den initiale laserbehandling med instruks i brug af laseren koster 800 kr
 
 
 

MR-scanning:
                                                  
For at kunne få en præcis evaluering er det nødvendigt at du har en MR-scanning der maximalt er 12 mdr. gammel.

En MR-scanning koster på de fleste privatklinikker ca. 2.600 kr. Hvis du er medlem af en sygeforsikring kan du som regel få MR-scanningen betalt.

Det er vigtigt at MR-scanneren var/er indstillet så den kan identificere Modic forandringerne. Hvis ikke det står på henvisningen, skal du gøre personalet opmærksom på det.


Til at udføre MR-scanninger anbefaler vi på Sjælland Nørmark Privathospital i Ishøj. 36 49 87 00.
 
Siden er sidst opdateret d 09-12-2023

 

Tag testen og find ud af om du har modicforandringer!

Svarede du ja på mere end 3 spørgsmålene i testen? Så har du muligvis Modic-forandringer. Send din CD med din MR-scanning, samt en kort sygdomsbeskrivelse med navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. MR-scanningen skal højst være 12 måneder gammel for at vi kan lave en kvalificeret vurdering. (Vurderingen er gratis)

Læg det i en boblekuvert og send det hele til Modicklinikken, Jernbanegade 4, 3 sal, 5000 Odense C.

Når vi har evalueret din MR-scanning og sygdomshistorie så ringer vi tilbage fortæller om hvilken type af Modic forandringer som du har, og om du har Modic forandringer.